Despre Noi

Alaturi de partenerii nostrii

Compania DACOTRANS functioneaza si creste din anul 1993.

Ne-am angajat in toti acesti ani sa furnizam clientilor nostri, companii sau persoane, o gama complexa de produse de baza pentru constructii, atat ca sortimente cat si ca dimensiuni, in conditii financiare care sa ii avantajeze, la termene optime si respectandu-ne intelegerile.

Ne indeplinim zilnic promisiunile bazandu-ne pe oameni, anume cei 25 de angajati distribuiti in doua orase cu traditie metalurgica si care lucreaza ca o singura echipa.

Realizam legatura intre cele doua puncta de lucru cu autoutilitare proprii de mare tonaj care asigura alimentarea depozitelor noastre precum si livrarea comenzilor in orice locatie din tara.

Experienta acumulata ne ajuta sa identificam si sa colaboram eficient cu cei mai buni producatori din tara in beneficiul direct al dumneavoastra-clientii.

Avem satisfactia dezvoltarii unui portofoliu bogat care cumprinde companii de constructii, depozite de marfa, revanzatori, meseriasi si persoane fizice.

La noi cuvintele de ordine sunt: seriozitatea si corectitudinea. Am crescut odata cu numarul clientilor si stim sa-i castigam si sa-i pastram.

Suntem o echipa pe care POTI SA PUI BAZA! Si ca sa te convingi trebuie sa ne verifici…

Certificarile SC Dacotrans SRL

SC Dacotrans SRL